12 hetes átfogó jógaprogram

Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet quisque rutrum

12 hetes átfogó jógaprogram

Tizenöt év jógázás után két év intenzív képzés kellett, mire összeállt, milyen is legyen a saját jógagyakorlásom. Sikerült a különböző jógatechnikákat összehangolva a hétköznapokban is megvalósítható programot összeállítanom. Így hiányérzet nélkül jut időm mindenre, mégsem töltöm fél napomat jógázással. Megismertem egy komplex rendszert, ahol az egyes területek egymást erősítve - az ember test-lélek-szellem hármasságára egyaránt ható - szinergiában működnek.

Ez nem misztikus hókuszpókusz, de nem is a jógát gimnasztikává silányító „daráló”: ezeket az ősi technikákat ma már tudományosan is megalapozott, a hatásait tekintve visszamért eredményekkel támasztják alá.
A személyiségfejlesztés olyan lehetősége ez, amellyel mindenki élhet, hiszen semmi másra nincs szükség, mint a fejlődés iránti tiszta szándékra, elhatározásra és rendszeres gyakorlásra.

A jóga áldásos hatása nem csak a testgyakorláson keresztül, hanem a többi jógatechnikát (légzőgyakorlatok, tisztító gyakorlatok és relaxáció) ötvözve, együtt alkalmazva mutatkozik meg igazán. Ezen a programon megismerhetsz, kipróbálhatsz, és el is mélyíthetsz jónéhány ilyen technikát.

a

12 hét alatt fokozatosan haladunk: az egyszerű, rövidebb gyakorlástól jutunk el az összetettebb, mélyebb és hosszabb munkáig. Ami nem is lesz munka: ennyi idő alatt remélhetőleg szeretett, örömet okozó és jó érzést adó szokásoddá válik majd, mindennapjaid szerves részévé válik.

Milyen eredményekre számíthasz?

 • Fokozódik az érzékenységed a saját belső folyamataid iránt.
 • Testtudatosabb, a saját automatizmusaidra figyelmesebb, és ha úgy tetszik, intuitívebb leszel.
 • A tested rugalmasabb, a mentális működésed harmonikusabb lesz.
 • A fiatalító hormonjaid (DHEA, GH) termelése fokozódik, a stresszhormon-szinted pedig csökken.
 • Az emésztésed rendeződik, az esetleges székrekedés megszűnik.
 • A bőröd rugalmasabb, tisztább, fiatalosabb és egészségesebb lesz.
 • Mélyebben, pihentetőbben fogsz aludni
a

Mit fogsz tanulni?

 • Előkészítő gyakorlatokat, valamint dinamikus és statikus ászanákat: megérted, melyiket mikor és hogyan érdemes végezni
 • Légzőgyakorlatokat: hiszen helyes légzés nélkül csak vegetálsz (még ha nem is veszed észre). A légzés szabályozása a személyiségfejődés kulcsa!
 • Tisztító technikákat: mert ezek nagyban elősegítik a fejlődésedet
 • Mélyrelaxációt: mert a tökéletes ellazulást is tanulni kell.

 

Kinek ajánlom a kurzust?

 • Aki szeretné ezt a tavaszt rugalmasabb testtel, erősebb immunrenszerrel, harmonikusabb mentális állapotban megélni
 • Aki eddig azt hitte, a jógához rugalmas, vékony és fiatal test kell, mert az valamiféle torna
 • Aki hajlandó magára szánni naponta 1 órát
 • Aki kíváncsi arra, hogy az ászanákon túl milyen további jógatechnikák léteznek
 • Aki járatlan a jógában, de szívesen tanulna róla
 • Aki hisz a közösség építő erejében, és örömmel csatlakozna egy jó csapathoz
a

hogyan vehetek részt? 

 Három hónapon keresztül, tehát összesen 12 alkalommal hetente egyszer találkozunk, online platformon.

(Később, ha már a jogszabályok megengedik, tarthatjuk ezt az alkalmat személyesen is. Ezt menet közben megbeszéljük majd, de az online csatlakozás lehetősége mindenképpen megmarad, így az sem fog kimaradni, aki távolabb él, és nem tud utazni.)

A találkozásokon egy bő kétórás foglalkozás során átvesszük a következő heti gyakorlatsort. A gyakorlatsor kb. 60 percet vesz igénybe. Ezt kellene az adott héten minél többször (heti 5 gyakorlás lenne ideális) önállóan elvégezni.

Az online találkozónk felvételén túl minden héten kapsz egy másik, kimondott gyakorlóvideót is, az aktuális gyakorlatsorral, így nem kell visszakeresgélned a hosszabb, magyarázós, tanítós alkalom felvételéből.

Külön megkapod majd az adott relaxáció hanganyagát is.

JELENTKEZEM

Tudnivalók

Bármi kérdésed van, írj vagy hívj bizalommal!
E-mail: anita@azenjogam.hu

a

Árak

A 12 hetes program díja összesen 48.000 Ft. Lehetőség van havidíjas fizetésre is, a díj havonta 16.000 Ft. Ezt a jelentkezés követően kérem szépen átutalni, ezzel biztosítva helyedet a programon. Az átutaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés után, e-mailben fogom elküldeni.

a

Öltözet

Laza, kényelmes, inkább természetes anyagú, pl. pamut, nem pedig poliészter ruha legyen rajtad, ami semmiképpen nem akadályoz a szabad mozgásban. Különösen fontos, hogy ne szorítsa a hasadat, a mellkasodat (szerintem pl. melltartó sem kell, de ezt mindenki döntse el maga.:)

a

Étkezés

Nagyon fontos, hogy mindig üres gyomorral kell jönni, azaz nagyobb étkezés után legalább 3 órával. Különben kellemetlen élmény lesz a gyakorlás, és a pozitív hatások sem tudnak érvényesülni. A tanfolyamon nagyon röviden szót fogok majd ejteni a légzésgyakorlatokat támogató étrendről is.

a

Jelentkezés

E-mailben, az anita@azenjogam.hu e-mail címen.